Corridor Upgrades

Lancaster General Health

The 3,501 SF of corridor provides welcoming access to multiple administrative departments. The once-standard 8-foot wide corridor is now 28 feet wide and continues the first impression which begins at the James Street entrance. The expansion of the corridor is more than just another hallway. The marble flooring imported from Spain, with five intricately placed radii, is one of the many facets of the new corridor. A state-of-the-art display system that includes eight 46-inch flat-screen monitors gives visitors and staff an appealing visual experience. The main corridor ceiling also consists of a suspended canopy system and a 75-foot long vaulted ceiling. Nearly 50 percent of the walls in the corridor are covered with cherry veneered paneling. All four of the office areas immediately off of the main corridor were fitted with aluminum storefront entrances. Each entrance also contains “rain” glass, which adds a finished look to the décor.